Modél rorongkong manusa PVC 85CM kalayan saraf pikeun ngajar

Modél rorongkong manusa PVC 85CM kalayan saraf pikeun ngajar

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Judul:
Élmu médis, Élmu médis
Jenis:
Modél Rorongkong
Jumlah modél:
J3302-6
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
lianying
Ngaran Produk:
Modél rorongkong manusa PVC 85CM kalayan saraf pikeun ngajar
Bahan:
PVC
Ukuran:
85cm
Warna:
Gambar Dipidangkeun
Garansi:
1 Taun
Kualitas:
Standar Tinggi
Pamasangan:
Dina dasarna
Pamaké ahir:
Sakola Senior
Sertipikat:
CE ISO
Panjelasan Produk

J3302-6

Modél rorongkong manusa PVC 85CM kalayan saraf pikeun ngajar

Fitur:

Éta tiasa dianggo salaku bantuan visual dina instruksi anatomi ka murid kadokteran.

1. Ukuran: 85CM

2. bungkusan: 1 / kotak, 100x46x28cm, 13kgs

3.GWaktos.3KGS

4. Precision tinggi ku harga tawar

5. Awak utama nyaéta PVC sareng logam beusi nangtung

6. Bahan panyalindungan lingkungan, aman henteu-toksik, teu tiasa pegat

6 .ISO900 CE

7. 20 taun supplier profesional

8. Harga, jasa tiasa dijanjikeun 

MODEL NGARAN UKURAN (CM) PAKÉTAN GW
LY3302-5 Modél Rorongkong Manusa 62 1 pcs / ctn, 19x19x19cm 1.4
J3302-1 Modél Rorongkong Manusa 45 1 pcs / ctn, 19x19x19cm 1.3
J3302-2 Modél Rorongkong Manusa 170 1 pcs / ctn, 100x46x28cm 1.3
J3302-3 Modél Rorongkong Manusa 128 1 pcs / ctn, 100x46x28cm 1.3
J3302-4 Modél Rorongkong Manusa 85 1PC / CTN 50 * 25 * 15cm 2
J3302-6 Modél Rorongkong Manusa Sareng Saraf 85 6PC / CTN 74 * 33 * 52.5CM 18 (dasar beusi) 15 (dasar plastik)
J3302-7 Modél Rorongkong Manusa Sareng Saraf 85 6PC / CTN 74 * 33 * 52.5CM 18 (dasar beusi) 15 (dasar plastik)
J3302-8 Modél Rorongkong Manusa Ku Warna 85 1PC / CTN 100 * 46 * 29CM 1.4
J3302-9 Modél Rorongkong Manusa 8 ″ 1 pcs / ctn, 100x46x28cm 1.3
J3320 Model manusa transparan 85 1PC / CTN 50 * 25 * 15cm 2

Émbaran parusahaan

Sértipikasi

FAQ

Ql: Sértipikat naon anu anjeun parantos kéngingkeun? 
Al: Urang ngagaduhan IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 sareng sertipikat CE.
Q2: Naon istilah pamayaranna? 
A2: Kami nampi T / T, deposit 30% & kasaimbangan 70% pamayaran sateuacan dikirim, sareng Western Union.
Q3: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 
A3: Kami nyaéta industri sareng perusahaan integrasi perdagangan sareng sajarah 30 taun.

Q4: Naon produk anu ngahasilkeun pabrik anjeun? 
A4: urang ngadamel 280 instrumen pangajaran anu béda pikeun instrumén universal, éléktromagnétisme,

mékanika, biologi sareng sajabana.

Q5: Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM? 
A5: Leres. urang ngalakukeun.

Q6: Naha anjeun kéngingkeun peralatan pendidikan pikeun palanggan? Naha éta bakal naékkeun biaya beuli? 
A6: Leres, kami ngabiayaan.
Parusahaan urang cooperates kalayan langkung ti 50 pabrik instrumen pangajaran kualitas luhur

di Cina sareng parantos nyetél jaringan pamasaran gabungan. Garis produk ngandung ampir sadayana

instrumén pangajaran, sareng kami harga pisan kompetitif

Q7: Nagara naon anu anjeun ékspor? 
A7: kami ngekspor ka Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara sareng seueur nagara sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami