Alat Laboratorium Fisika Wimshurst Mesin Kanggo Dijual

Alat Laboratorium Fisika Wimshurst Mesin Kanggo Dijual

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Judul:
Fisika, Fisika
Ngaran mérek:
Lianying
Jumlah modél:
275
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Pamakéan:
Ngajar
Bahan:
Plastik
Ukuran:
Dia 275mm
Nami:
Mesin Wimshurst
Suhu Operasi ::
-10-40 ℃
Warna:
Bodas
Jarak Arcing:
30mm-50mm
Paking:
Karton
Pamaké ahir:
Sakola Tengah
Panjelasan Produk

Aplikasi

Mesin dina ékspérimén éléktrostatik dipaké pikeun kéngingkeun seueur muatan sareng tekanan tinggi (puluhan rébu volt). Éta tiasa dianggo dina séri ékspérimén, sapertos induksi éléktrostatik, debit percikan, debit titik, sareng parobihan listrik kapasitas kapasitor sareng sajabana.

Fitur

1) Lapisan konduktif pelat konduktif didamel tina foil aluminium kualitas luhur.
2) Konduktivitas anu saé sareng waktos jasa anu panjang.
3) Iklim anu lembab sareng hujan dinten ogé tiasa listrik.

Mr parameterajo

Diaméter dewan: 275mm
Suhu sakitar: -10-40 ℃
Jarak panahan: Kalembaban relatif lingkungan anu 65% ≥ 55mm
Kalembaban relatif lingkungan kirang ti 80% ≥ 30mm

Gambar lengkep
Pakét & Pangiriman

Rincian bungkusan: Unggal potongan dikemas dina polybag teras dina karton.
Detil Pangiriman: Numutkeun jumlah pesenan

Service kami
Émbaran parusahaan
FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami