Mikroskop stéréo laboratorium

Mikroskop stéréo laboratorium

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
lianying
Jumlah modél:
LY-103B-1600X
Téori:
Drawtube:
Trinocular
Ngaran Produk:
Mikroskop stéréo laboratorium
Aplikasi:
Mineralogi
Panon soca:
WF10X
Tujuan:
40X (S)
Fitur:
Ngarojong
Warna:
Bodas + Hideung
Jenis mikroskop:
Optik
Garansi:
1 Taun
Pamaké ahir:
Sakola senior
Sertipikat:
ISO

Panjelasan Produk

LY-103B-1600X

Mikroskop stéréo laboratorium

Hinged Tilu Huluna: 30 ° Slant

Jarak antawis: 55-75mm

Panon soca: Sudut lega WF10X Datar Lapang P16X

Tujuan Achromatic: 4X 10X 40X (S) 100X (S)

Tahap mékanis ganda-lapisan: 140mm × 160mm

Koaksial Kasar sareng pangaluyuan rupa Parabot Parangkat Empat apertur

Abbe kondensor sareng diafragma anu tiasa dirobih, saring                      

Cahaya: Lampu halogén, 6V / 20W lampu tiasa disaluyukeun.

Émbaran parusahaan

Sértipikasi

FAQ

Ql: Sértipikat naon anu anjeun parantos kéngingkeun? 
Al: Urang ngagaduhan IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 sareng sertipikat CE.
Q2: Naon istilah pamayaranna? 
A2: Kami nampi T / T, deposit 30% & kasaimbangan 70% pamayaran sateuacan dikirim, sareng Western Union.
Q3: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 
A3: Kami nyaéta industri sareng perusahaan integrasi perdagangan sareng sajarah 30 taun.

Q4: Naon produk anu ngahasilkeun pabrik anjeun? 
A4: urang ngadamel 280 instrumen pangajaran anu béda pikeun instrumén universal, éléktromagnétisme,

mékanika, biologi sareng sajabana.

Q5: Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM? 
A5: Leres. urang ngalakukeun.

Q6: Naha anjeun kéngingkeun peralatan pendidikan pikeun palanggan? Naha éta bakal naékkeun biaya beuli? 
A6: Leres, kami ngabiayaan.
Parusahaan urang cooperates kalayan langkung ti 50 pabrik instrumen pangajaran kualitas luhur

di Cina sareng parantos nyetél jaringan pamasaran gabungan. Garis produk ngandung ampir sadayana

instrumén pangajaran, sareng kami harga pisan kompetitif

Q7: Nagara naon anu anjeun ékspor? 
A7: kami ngekspor ka Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara sareng seueur nagara sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami