Méter Atikan Analog DC Voltmeter

Méter Atikan Analog DC Voltmeter

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lianying
Jumlah modél:
LY0440
Tipe Tampilan:
Analog Hungkul
Ngukur Rentang:
0 ~ 3V
Kelas Akurasi:
2.0
Suhu operasi:
Suhu kamar
Diménsi:
10cm x 10cm x 9 cm
Ngaran Produk:
Méter Atikan Analog DC Voltmeter
Bahan:
ABS
Warna:
hideung + bodas
Pamakéan:
Industrial
Fitur:
Ramah lingkungan
Kaayaan:
Énggal
Judul:
Élmu fisika
Garansi:
Sataun
Pamaké ahir:
Sakola senior
Sertipikat:
CE ISO
Panjelasan Produk

LY0440

Méter Atikan Analog DC Voltmeter

DC Voltmeter:

Méter volt: kelas 2.0
Skala ngukur: 0 dugi ka 3 Volt
ukuran: 10cm x 10cm x 9 cm
bungkus: bungkus kotak sareng gelembung

Bungkusan & Pengiriman

 

Jasa Urang

 

Émbaran parusahaan

 

FAQ

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami