Taros Kami

Cabang Company perusahaan Lianying Enterprise

Lianying Atikan Jeung Téhnologi Co, Ltd.

YueQing Lianying Impor Jeung Ékspor Trade Co, Ltd

Wenzhou Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi Wenzhou Parabot Bahan Pangajaran Éléktrométika

Alamat

6-16, Taman Ékonomi Markas, Wenzhou, Zhejiang, Cina

Telepon

Rojongan: 86-577-62633500

Rojongan: 86-577-62633503

Jam

Senén-Saptu: 8:15 am dugi 5:30

Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami