Taros Kami

Cabang Perusahaan Grup Lianying Enterprise

Lianying Education And Technology Co., Ltd.

YueQing Lianying Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Wenzhou Ékonomi sareng Téknologi Pengembangan Zona Éléktromekanik Bahan Pangajaran Pabrik

Alamat

6-16, Taman Ékonomi Markas, Wenzhou, Zhejiang, Cina

Telepon

Sokongan: 86-577-62633500

Sokongan: 86-577-62633503

Jam

Senén-Saptu: 8:15 dugi ka 5:30 sonten

Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami