Pangalusna hadiah sareng cocooan murid penjualan mini abacus dijual

Pangalusna hadiah sareng cocooan murid penjualan mini abacus dijual

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
LY, Lianying
Jumlah modél:
LY
Ngaran Produk:
Pangalusna hadiah sareng cocooan murid penjualan mini abacus dijual
Bahan utama:
Plastik
Ukuran:
20.5 * 6 * 1.7cm
warna:
Bodas sareng Hideung
Pamaké ahir:
SD
Judul:
Matématika
Pamakéan:
Matematika murid
Beurat:
0,095kg
Kualitas:
Standar Tinggi
Panjelasan Produk

Ukuran: 20.5 * 6 * 1.7 (cm)

Beurat: 95g

Warna manik tiasa dirobih janten beureum, héjo, coklat sareng sajabina.

(urutan minimum 100 unit.)

Ukuran paking: 46 * 22 * ​​27cm 

Beurat kotor: 10,5kg

Bungkusan & Pengiriman

 

Jasa Urang

 

Émbaran parusahaan

 

FAQ

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami