Adjustable AC DC Regulated Lab 12v 5a Power Supply

Adjustable AC DC Regulated Lab 12v 5a Power Supply

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lianying
Jumlah modél:
LY909C
Kaluaran Kaluaran:
0-60W
Jenis Kaluaran:
AC&DC DUAL OUTPUT
Tegangan Masukan:
220V ± 22V
Tegangan Kaluaran:
2-12V
Frékuénsi Kaluaran:
50 / 60Hz
Kaluaran Ayeuna:
5A
Bahan:
ABS + Alluminum
Warna:
Bodas + Jeruk
Pamakéan:
Ékspérimén Fisik
Fitur:
Perlindungan overload
Fitur2:
Tegangan stabil
Fitur3:
Pakem Portabel
Fitur4:
anti terminal héd
Judul:
Élmu fisika
Tipe Tampilan:
LCD Digital Dipidangkeun
Pamaké ahir:
Murid

Adjustable AC DC Regulated Lab 12v 5a Power Supply 

Panjelasan Produk
MODEL AYEUNA VOLTASEU PELINDUNGAN PANGGILAN AC&DC DUAL OUTPUT Layar LCD Fitur
LY909C 5A 2-12V VOLTÉS STABEL
LY909B 8A 2-12V VOLTÉS STABEL
LY909B2 2A 2-24V VOLTÉS STABEL
LY909A 8A 2-12V × VOLTÉS STABEL

Émbaran parusahaan

 

 

Sértipikasi

 

FAQ

 

Ql: Sértipikat naon anu anjeun parantos kéngingkeun?
Al: Urang ngagaduhan IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 sareng sertipikat CE.
Q2: Naon istilah pamayaranna?
A2: Kami nampi T / T, deposit 30% & kasaimbangan 70% pamayaran sateuacan dikirim, sareng Western Union.
Q3: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A3: Kami nyaéta industri sareng perusahaan integrasi perdagangan sareng sajarah 30 taun.
Q4: Naon produk anu ngahasilkeun pabrik anjeun?
A4: urang ngadamel 280 instrumen pangajaran anu béda pikeun instrumén universal, éléktromagnétisme,

mékanika, biologi sareng sajabana.

Q5: Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM?
A5: Leres. urang ngalakukeun.
Q6: Naha anjeun kéngingkeun peralatan pendidikan pikeun palanggan? Naha éta bakal naékkeun biaya beuli?
A6: Leres, kami ngabiayaan.
Parusahaan urang cooperates kalayan langkung ti 50 pabrik instrumen pangajaran kualitas luhur

di Cina sareng parantos nyetél jaringan pamasaran gabungan. Garis produk ngandung ampir sadayana

instrumén pangajaran, sareng kami harga pisan kompetitif

Q7: Nagara naon anu anjeun ékspor?
A7: kami ngekspor ka Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara sareng seueur nagara sanés.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami