Tentang Kami

Lianying Education And Technology Co., Ltd.mangrupikeun usaha patungan instrumén pengajaran. Kalayan pangalaman ampir 30 taun, urang ngenalkeun alat-alat canggih, alat-alat laboratorium pendidikan, alat-alat téhnik tenaga kerja sareng alat-alat kantor. Instrumén pangajaran urang dijual mahal di 24 propinsi, kota sareng kabupatén di pasar domestik, salian ti Asia Tenggara. Jinis instrumen urang langkung ti 100, kalebet nunjukkeun peralatan sareng alat laboratorium pendidikan. Kaseueuran instrumen parantos diuji pikeun kualifikasi ku Kamenterian Pendidikan Negeri, nampi réspon anu saé tina konsumén kami. Peralatan laboratorium pendidikan sareng alat demonstrasi parantos didaptarkeun kana proyek panilitian "Kelas Abad 21" ku Kamentrian Pendidikan Negeri. Kami ilubiung dina nyusun standar industri domestik pikeun instrumen ieu. Rangkaian alat atikan kalebet fisik, kimia, biologis, pendidikan jasmani, seni rupa, alat laboratorium sareng alat pendidikan. Kanggo ngalengkepan instrumen pikeun klien, pikeun ngajantenkeun unit-unit anu relevan tiasa dianggo kanggo hiji waktos anu pikaresepeun sareng merenah, perusahaan urang sacara saksama milih 50 langkung seueur pabrik anu ngagaduhan kualitas anu dipercaya pikeun ngawangun manajemén ngahiji sareng jaringan pasar, saatos milih diantara panyadia anu ngahasilkeun instrumén pangajaran. Ku sabab éta, aranjeunna ngagaduhan hak pikeun mésér sadaya instrumen dina daptar produksi kami sacara langsung sareng tepat waktos kalayan harga anu wajar, ngajamin kualitas, kuantitas sareng pengiriman serikat.

sdv
gds
ge