Tentang Kami

Lianying Atikan Jeung Téhnologi Co, Ltd.mangrupikeun upaya pikeun ngajar instrumen.With ampir 30 taun pangalaman, urang ngenalkeun alat canggih, alat laboratorium pendidikan, pakakas téhnik kerja sareng peralatan kantor. Alat pangajaran urang anu dijual saé dina 24 propinsi, kota sareng kabupaten di pasar domestik, salian ti Asia Tenggara. Jenis instrumen urang langkung ti 100, kalebet demonstrasi alat sareng alat laboratorium pendidikan. Kaseueuran instrumen parantos diuji pikeun kualifikasi ku Menteri Pamaréntahan Nagara, mikaresep réspon anu saé ti parangkat laboratorium consumer.Education urang sareng alat demonstrasi parantos didaptarkeun kana proyek panalitian "Kelas 21 Abad" ku Menteri Pendidikan Negeri. Kami milu dina nyusun standar industri domestik pikeun instrumen ieu. Seri sérial pendidikan kalebet fisik, kimia, biologis, pendidikan fisik, seni rupa, alat laboratorium sareng peralatan pendidikan.In supados ngalengkepan alat anu langkung saé pikeun para klien, supados unit relevan dibales sakali-kali pikeun nguntungkeun sareng panginten, perusahaan kami taliti milih 50 langkung seueur produsén anu berkualitas kanggo ngawangun manajemén ngahijikeun sareng jaringan pasar, saatos milih diantara supplier anu ngahasilkeun instrumen ngajar. Kukituna, aranjeunna gaduh hak mésér sadayana instrumen dina daptar produksi urang sacara langsung sareng pas kalayan harga anu lumayan, ngajamin kualitas, kuantitas sareng pangiriman ngahiji.

sdv
gds
ge