6V Diatur DC Énergi kaluaran kakuatan murid tunggal

6V Diatur DC Énergi kaluaran kakuatan murid tunggal

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lianying
Jumlah modél:
LY907E1
Kaluaran Kaluaran:
1 - 50W
Jenis Kaluaran:
Bujang
Tegangan Masukan:
220V, 220V
Tegangan Kaluaran:
6V
Frékuénsi Kaluaran:
50HZ
Kaluaran Ayeuna:
1A
Jenis:
aya sasayogian
Sertifikasi:
CE
Ukuran:
21.6 * 22.2 * 16.3CM
Beurat:
2,78KG
Warna:
hideung
Kekecapan:
90%
Bahan:
ngaropea aya
Panyalindungan:
Sirkuit pondok / Overload / Over voltage
Fitur:
100% beban burn-in full test, indikator LED pikeun kakuatan dina

LY907E1 6V 1A Diatur suplai kakuatan murid Tunggal DC Kaluaran

Kinerja téknis

  Kaluaran DC adjustable: 

  Tegangan normal: 0 ~ 6V, (0v, 1.5V, 4V, 6V)

  Max Kaluaran ayeuna: 1A

  Modulasi tegangan: ± (2% Usuperscript + 0.1V).
  Stabilitas tegangan: kirang ti 2% Usuperscript + 0.1V.
  Stabilitas beban: kirang ti 2% Usuperscript + 0.1V.
  Koéfisién Ripple: kirang ti 1%.
Perlindungan overload
Catu daya bakal lirén sacara otomatis nalika kaluaran ayeuna
nyaéta 1.05-1.5tim ayeuna dipeunteun. Samentawis waktos, éta tiasa ngamimitian filaménna
lampu henteu langkung ti dipeunteun ayeuna.

 

 

.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami