300ua dc galvanometer analog sénsitip pikeun fisika

300ua dc galvanometer analog sénsitip pikeun fisika

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lianying
Jumlah modél:
15010
Tipe Tampilan:
Analog Hungkul
Ngukur Rentang:
-300ua-0-300uA
Kelas Akurasi:
2.5
Tegangan Suplai:
220V
Suhu operasi:
0 ℃ ~ + 40 ℃
Diménsi:
100mmx132mmx100mm
Ngaran Produk:
DC Ayeuna Méter Analog galvanometer
Bahan:
Plastik
Warna:
Transparan
Pamakéan:
Industrial
Fitur:
Ramah lingkungan
Kaayaan:
Énggal
Judul:
Élmu fisika
Garansi:
Sataun
Pamaké ahir:
Sakola senior
Sertipikat:
CE ISO

300ua dc galvanometer analog sénsitip pikeun fisika 

 

Panjelasan Produk
MODEL Kisaran AKURAN Paparan PRODUK JENIS Fitur
LY15010 / J0409

-30-0-30uA

Sensitipitas: 300ua

2.5 Analog Galvanométer Sénsitip anti-héd pos mengikat
LY15014 / J0422

-1-0-1uA

 2.5  Analog 

Proyéktif

Galvanométer

Sénsitip anti-héd pos mengikat 
J0422-1

-30-0-30uA

2.5  Analog 

Proyéktif

Galvanométer

Sénsitip anti-héd pos mengikat 
0442

-30-0-30uA

1.5 Analog

Galvanométer

Sénsitip anti-héd pos mengikat

Émbaran parusahaan

 

 

Sértipikasi

 

FAQ

 

Ql: Sértipikat naon anu anjeun parantos kéngingkeun?
Al: Urang ngagaduhan IS014001: 2004. ISO9001: 2008, OHSAS18001: 2007 sareng sertipikat CE.
Q2: Naon istilah pamayaranna?
A2: Kami nampi T / T, deposit 30% & kasaimbangan 70% pamayaran sateuacan dikirim, sareng Western Union.
Q3: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A3: Kami nyaéta industri sareng perusahaan integrasi perdagangan sareng sajarah 30 taun.
Q4: Naon produk anu ngahasilkeun pabrik anjeun?
A4: urang ngadamel 280 instrumen pangajaran anu béda pikeun instrumén universal, éléktromagnétisme,

mékanika, biologi sareng sajabana.

Q5: Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM?
A5: Leres. urang ngalakukeun.
Q6: Naha anjeun kéngingkeun peralatan pendidikan pikeun palanggan? Naha éta bakal naékkeun biaya beuli?
A6: Leres, kami ngabiayaan.
Parusahaan urang cooperates kalayan langkung ti 50 pabrik instrumen pangajaran kualitas luhur

di Cina sareng parantos nyetél jaringan pamasaran gabungan. Garis produk ngandung ampir sadayana

instrumén pangajaran, sareng kami harga pisan kompetitif

Q7: Nagara naon anu anjeun ékspor?
A7: kami ngekspor ka Switzerhland, India, Malaysia, Amerika, Jepang, Kanada, Austrilia, Afrika Utara sareng seueur nagara sanés.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami