lykj
lykj
lykj.3

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

Terang Langkung Ngeunaan UrangGO

Lianying Education And Technology Co., Ltd. mangrupikeun usaha patungan instrumén pangajaran. Kalayan pangalaman ampir 30 taun, urang ngenalkeun alat-alat canggih, alat-alat laboratorium pendidikan, alat-alat téhnik tenaga kerja sareng alat-alat kantor. Instrumén pangajaran urang dijual mahal di 24 propinsi, kota sareng kabupatén di pasar domestik, salian ti Asia Tenggara.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
sd

ngajalajah urang produk utama

Aya seueur variasi produk pikeun dipilih

urang naséhat pikeun milih
kaputusan bener

  • Sasayogian tanaga
  • Méter Listrik
  • Diadegkeun dina 1991, aktipitas ngahasilkeun & ngembangkeun alat pendidikan salami 30 taun.
  • Dukungan téknis profesional sareng balesan penjualan dina 24 jam.
  • ISO9001, ISO14001, CE jsb sareng Sistem ERP.
  • Jaminan kualitas & Pangiriman dina waktosna
  • Diadegkeun dina 1991, aktipitas ngahasilkeun & ngembangkeun alat pendidikan salami 30 taun.
  • Dukungan téknis profesional sareng balesan penjualan dina 24 jam.
  • ISO9001, ISO14001, CE jsb sareng Sistem ERP.
  • Jaminan kualitas & Pangiriman dina waktosna

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • Taun Didirikeun

    Didirikeun taun 1991. Kalayan pangalaman ampir 30 taun, khusus pikeun ngembangkeun alat pendidikan.
  • Jenis Usaha

    Pabrikan
  • Produk Utama

    Instrumén pangajaran, peralatan Lab, peralatan Fisika, Pendidikan Kaséhatan, Tech Kelas
  • Sértipikasi

    ISO9001, ISO14001, CE, Jsb

urang Pameran

Enquiry pikeun pricelist

Kusabab didirikan, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ..

kirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • 2014 65 Kunming Alat Pangajaran Nasional E ...

    SELAMAT !! Perusahaan kami nyandak bagian dina 2014 65th KUNMI ...
    maca deui
  • Lianying Impor sareng Ékspor Trade Co., LTD. éta ...

    Lianying Impor sareng Ékspor Trade Co, LTD perusahaanR ...
    maca deui
  • Yueqing Lianying Impor & Ékspor Ltd.

    Yueqing Lianying Impor & Ékspor Ltd, Co. bakal mendakan ...
    maca deui

Cabang Perusahaan Grup Lianying Enterprise
Lianying Education And Technology Co., Ltd.
YueQing Lianying Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.
Wenzhou Ékonomi sareng Teknologi Pengembangan Zona Éléktromekanik Pabrik Pangajaran Instrumén

taros Kami

panilitian ayeuna